RING OSS : 08-390 180

Daikin Nano X

Daikin Nano luftvärmepumpar

Passar nästan överallt

Att placera värmepumpen inne på väggen ovanför ytterdörren är ofta en bra lösning för optimal värmespridning i ditt hus. Daikin Nano X har extra låg bygghöjd, endast 283 mm.

Lång räckvidd

En annan stor fördel är att Daikin Nano X har extra lång kastlängd, det innebär att den varma eller kalla luften tränger in ordentligt i huset och ger dig den temperatur du önskar.

Inverter

Inverterteknik innebär att värmepumpen anpassar effekten efter det aktuella behovet. Det innebär minskad energiförbrukning med 30 procent jämfört med ett traditionellt on/off system. .

Avancerad avfrostningslogik - Jämnare värme i huset !

Den avancerade mikroprocessorn ser till att maskinen avfrostar endast när det behövs, även vid så kall temperatur som -15 °C kan maskinen jobba upp till tre timmar mellan avfrostningarna.

5 års helgaranti!

Garantin omfattar både på delar och arbete - ett tryggt val!1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

Luft - luftvärmepumpar från kända varumärken

Vi har noga valt ut ett sortiment av luftvärmepumpar, endast från kända varumärken som vi vet fungerar i vårt nordiska klimat och ger dig en maximal besparing.

Daikin MitsubishiPanasonicToshibaFujitsu


De tillverkar värmepumpar med hög kvalite och effekt, som kund får du en trygghet i din investering med en problemfri uppvärmning och skulle fel uppstå får du snabb hjälp av oss.