RING OSS : 08-390 180

Daikin Nexura X

Daikin Nexura luftvärmepumpar

Daikin Nexura X - X-tra varm

Daikin presenterar den första värmepumpen med två unika och effektiva funktioner. Nexura X är i grunden en effektiv luft/luft värmepump som ger värme, eller kyla, med mycket hög energieffektivitet. Nu har vi tagit tekniken ett steg längre genom att utveckla Nexura X så att du även får strålningsvärme - som från ett vanligt element. Frontpanelen värms upp till en varm och behaglig temperatur.

Varmt skönt tyst

För att öka komforten under kalla dagar, är en sektion av frontpanelen tillverkad i aluminium som värms upp precis som en traditionell radiator. Resultatet blir en behaglig känsla av varm luft i hela rummet. Allt du behöver göra är att trycka på ”radiant-knappen” på fjärrkontrollen. Med låg ljudnivå och minskat luftflöde kan du njuta av den mysiga och behagliga atmosfären i ditt hem.

Energieffektiv

I värmeläget fungerar Nexura X som en effektiv luft/luft värmepump. Värmepumpen ger en värmefaktor (COP) upp till 4,74. Detta innebär att systemet producerar mer än fyra kilowatt i värme för varje kilowatt som används för driften. Både bra för miljön och din plånbok.Passar in överallt

Daikin Nexura X kan placeras flexibelt för att passa just dina behov - lågt ned på en vägg, stående på ben eller infälld i väggen.

Bra val hos Folksam

Daikin Nexura X35 har i Folksams test av värmepumpar fått utmärkelsen "Bra Val". Läs mer på Folksams hemsida

Tio års helgaranti på kompressorn

Nexura X har hela tio års garanti på kompressorn, både på delar och arbete - ett tryggt val!2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

Luft - luftvärmepumpar från kända varumärken

Vi har noga valt ut ett sortiment av luftvärmepumpar, endast från kända varumärken som vi vet fungerar i vårt nordiska klimat och ger dig en maximal besparing.

Daikin MitsubishiPanasonicToshibaFujitsu


De tillverkar värmepumpar med hög kvalite och effekt, som kund får du en trygghet i din investering med en problemfri uppvärmning och skulle fel uppstå får du snabb hjälp av oss.