RING OSS : 08-390 180

Daikin Nexura X

Daikin Nexura luftvärmepumpar

Daikin Nexura X - X-tra varm

Daikin presenterar den första värmepumpen med två unika och effektiva funktioner. Nexura X är i grunden en effektiv luft/luft värmepump som ger värme, eller kyla, med mycket hög energieffektivitet. Nu har vi tagit tekniken ett steg längre genom att utveckla Nexura X så att du även får strålningsvärme - som från ett vanligt element. Frontpanelen värms upp till en varm och behaglig temperatur.

Varmt skönt tyst

För att öka komforten under kalla dagar, är en sektion av frontpanelen tillverkad i aluminium som värms upp precis som en traditionell radiator. Resultatet blir en behaglig känsla av varm luft i hela rummet. Allt du behöver göra är att trycka på ”radiant-knappen” på fjärrkontrollen. Med låg ljudnivå och minskat luftflöde kan du njuta av den mysiga och behagliga atmosfären i ditt hem.

Energieffektiv

I värmeläget fungerar Nexura X som en effektiv luft/luft värmepump. Värmepumpen ger en värmefaktor (COP) upp till 4,74. Detta innebär att systemet producerar mer än fyra kilowatt i värme för varje kilowatt som används för driften. Både bra för miljön och din plånbok.Passar in överallt

Daikin Nexura X kan placeras flexibelt för att passa just dina behov - lågt ned på en vägg, stående på ben eller infälld i väggen.

Bra val hos Folksam

Daikin Nexura X35 har i Folksams test av värmepumpar fått utmärkelsen "Bra Val". Läs mer på Folksams hemsida

Tio års helgaranti på kompressorn

Nexura X har hela tio års garanti på kompressorn, både på delar och arbete - ett tryggt val!2 artiklar

per sida

 • Daikin Nexura X25

  Daikin Nexura X25. Tyst och diskret erbjuder Nexura dig det bästa inom värme och kyla och komfort och design. Naturligtvis innehåller Nexura den främsta värmepumpstekniken, men den bästa egenskapen, strålningsvärmen - är dold i frontpanelen som värms upp som en konventionell radiator.

  Den nya X-serien har ökad prestanda, fler unika fördelar och fler möjligheter jämfört med Daikins tidigare populära modeller. De flesta delar och komponenter tillverkas i Daikins egna fabriker för total kontroll av kvaliteten.

  VI säljer och installerar värmepumpar i hela Storstockholm

  Skicka in en offertförfrågan nedan för att få bästa pris på Daikin Nexura X25 med installation

  Läs mer

    

 • Daikin Nexura X35

  Daikin Nexura X35. Tyst och diskret erbjuder Nexura dig det bästa inom värme och kyla och komfort och design. Naturligtvis innehåller Nexura den främsta värmepumpstekniken, men den bästa egenskapen, strålningsvärmen - är dold i frontpanelen som värms upp som en konventionell radiator.

  Den nya X-serien har ökad prestanda, fler unika fördelar och fler möjligheter jämfört med Daikins tidigare populära modeller. De flesta delar och komponenter tillverkas i Daikins egna fabriker för total kontroll av kvaliteten.

  VI säljer och installerar värmepumpar i hela Storstockholm

  Skicka in en offertförfrågan nedan för att få bästa pris på Daikin Nexura X35 med installation

  Läs mer

    

2 artiklar

per sida

Luft - luftvärmepumpar från kända varumärken

Vi har noga valt ut ett sortiment av luftvärmepumpar, endast från kända varumärken som vi vet fungerar i vårt nordiska klimat och ger dig en maximal besparing.

Daikin MitsubishiPanasonicToshibaFujitsu


De tillverkar värmepumpar med hög kvalite och effekt, som kund får du en trygghet i din investering med en problemfri uppvärmning och skulle fel uppstå får du snabb hjälp av oss.