RING OSS : 08-390 180

Daikin Origo X

Daikin Origo luftvärmepumpar

Daikin Origo X - X-tra tyst luftvärmepump

En luftvärmepump av golvmodell som är väldigt tyst, kan lätt placeras på väggen nere vid golvet. I värmedrift har den ett extra utblås som sprider skön värme längst med golvet. Daikins nya X-serie är optimerad för värme, utvecklad i Sverige för vårt nordiska klimat och ger ordentligt med värme även när det är riktigt kallt utomhus.

Diskret

Daikins Origo X är luftvärmepumpen som kan placeras som ett av dina vanliga elektriska element och kan värma, eller kyla, hela huset med skön luftspridning från golv till tak.

Sköna golv

Origo gör ett stort jobb för ditt inneklimat. Tack vare utblås i över- och underkant får du jämn värme i huset och varmt golv på köpet!.Mycket tyst

Tack vare den avancerade lösningen på fläkthjulet ger maskinen ett högt flöde med en minimal ljudnivå. Värmepumpen upplevs i det närmaste ljudlös vid normaldrift

Avancerad avfrostningslogik - Jämnare värme i huset !

Den avancerade mikroprocessorn ser till att maskinen avfrostar endast när det behövs, även vid så kall temperatur som -15 °C kan maskinen jobba upp till tre timmar mellan avfrostningarna.

5 års helgaranti!

Garantin omfattar både på delar och arbete - ett tryggt val!2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

Luft - luftvärmepumpar från kända varumärken

Vi har noga valt ut ett sortiment av luftvärmepumpar, endast från kända varumärken som vi vet fungerar i vårt nordiska klimat och ger dig en maximal besparing.

Daikin MitsubishiPanasonicToshibaFujitsu


De tillverkar värmepumpar med hög kvalite och effekt, som kund får du en trygghet i din investering med en problemfri uppvärmning och skulle fel uppstå får du snabb hjälp av oss.