RING OSS : 08-390 180

Luft / Luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar

Skön värme

Vi säljer och installerar marknadens bästa luftvärmepumpar

Alla våra luftvärmepumpar kommer från svenska generalagenter och du får upp till 10 års garanti

Luftvärmepumpar som presterar

Vi säljer och installerar luft-luftvärmepumpar till bra priser som är byggda för det nordiska klimatet. Vi har ett noga utvalt sortiment av luftvärmepumpar endast från dom bästa tillverkarna, som vi vet presterar på topp i vårt nordiska klimat, från tillverkare som: Panasonic, LG, Mitsubishi, Fujitsu, Toshiba och Daikin. Här kan du köpa energismarta luftvärmepumpar i olika prisklasser och modeller som passar olika typer av fastigheter så som huset, garaget och fritidshuset. Att köpa en luftvärmepump är att investera i ett miljösmart värmesystem, det spar både energi och pengar.

Besparing från dag ett med en Luftvärmepump

Luftvärmepumpar sänker din uppvärmningskostnad med upp 60% och ger ett bättre inomhusklimat. En luftvärmepump kan även användas till luftkonditionering. Dagens värmepumpar fungerar ner till -25, med bra effekt och COP värde hela vägen. kombinationen av en låg investeringskostnad och hög besparing gör att luftvärmepumpen oftast betalt sig efter 2-3 år.

Tryggt att köpa värmepump från Qlimatech

Vi säljer och installerar luftvärmepumpar som är utvecklade och byggda för vårt nordiska klimat. Alla våra luftvärmepumpar kommer från respektive tillverkares Svenska distributör, en trygghet för dig som konsument. Vi gör alla våra installationer i egen regi, och alla våra installatörer har kylcertifikat. Skulle mot förmodan problem uppstå kan vi vara på plats med kort varsel.

Artiklar 1 till 12 av totalt 17

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 12 av totalt 17

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Luft - luftvärmepumpar från kända varumärken

Vi har noga valt ut ett sortiment av luftvärmepumpar, endast från kända varumärken som vi vet fungerar i vårt nordiska klimat och ger dig en maximal besparing.

Daikin MitsubishiPanasonicToshibaFujitsu


De tillverkar värmepumpar med hög kvalite och effekt, som kund får du en trygghet i din investering med en problemfri uppvärmning och skulle fel uppstå får du snabb hjälp av oss.