RING OSS : 08-390 180

Luft / Luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar

Skön värme

Vi säljer och installerar marknadens bästa luftvärmepumpar

Alla våra luftvärmepumpar kommer från svenska generalagenter och du får upp till 10 års garanti

Luftvärmepumpar som presterar

Vi säljer och installerar luft-luftvärmepumpar till bra priser som är byggda för det nordiska klimatet. Vi har ett noga utvalt sortiment av luftvärmepumpar endast från dom bästa tillverkarna, som vi vet presterar på topp i vårt nordiska klimat, från tillverkare som: Panasonic, LG, Mitsubishi, Fujitsu, Toshiba och Daikin. Här kan du köpa energismarta luftvärmepumpar i olika prisklasser och modeller som passar olika typer av fastigheter så som huset, garaget och fritidshuset. Att köpa en luftvärmepump är att investera i ett miljösmart värmesystem, det spar både energi och pengar.

Besparing från dag ett med en Luftvärmepump

Luftvärmepumpar sänker din uppvärmningskostnad med upp 60% och ger ett bättre inomhusklimat. En luftvärmepump kan även användas till luftkonditionering. Dagens värmepumpar fungerar ner till -25, med bra effekt och COP värde hela vägen. kombinationen av en låg investeringskostnad och hög besparing gör att luftvärmepumpen oftast betalt sig efter 2-3 år.

Tryggt att köpa värmepump från Qlimatech

Vi säljer och installerar luftvärmepumpar som är utvecklade och byggda för vårt nordiska klimat. Alla våra luftvärmepumpar kommer från respektive tillverkares Svenska distributör, en trygghet för dig som konsument. Vi gör alla våra installationer i egen regi, och alla våra installatörer har kylcertifikat. Skulle mot förmodan problem uppstå kan vi vara på plats med kort varsel.

6 artiklar

per sida

 • Daikin Caldo X25

  Daikin Caldo X25 är en extra stark och effektiv värmepump med smart närvarosensor som reducerar temperaturen när rummet är tomt. Med sin mjuka form och tidlösa design smälter den in i alla miljöer. Värme och kyla när det behövs Närvarosensorn ” intelligent eye” upptäcker om det finns människor i rummet. Om rummet är tomt i 20 minuter aktiveras ekonomiläge och temperaturen sänks. När någon kommer in i rummet stiger värmen till den ursprungliga igen, och tvärt om vid kyldrift. De flesta delar och komponenter tillverkas i Daikins egna fabriker för total kontroll av kvaliteten.

  VI säljer och installerar värmepumpar i hela Storstockholm

  Skicka in en offertförfrågan nedan för att få bästa pris på Daikin Caldo X25 med installation

  Läs mer

    

 • Daikin Caldo XR30

  Daikin Caldo XR30 är nu ännu kraftigare med framtidens köldmedium R32 samt optimised Heating 4+. Många nya funktioner som tex öppen spis logik, hjälper till att fördela värmen per automatik med sin dynamiska fläkt.
  Snabbfakta
  • Passar 25m² - 150m²
  • Max effekt 6,7 KW
  • Värme ner till minst -30
  • SCOP 5,12
  • Energiklass värme A+++
  • Perfekt för att installera i ett stort öppet utrymme (tex vardagsrum)
  VI säljer och installerar Daikin Caldo XR30 i hela Storstockholm
  Skicka in en offertförfrågan nedan för att få bästa pris på Daikin Caldo XR30 med installation Läs mer

    

 • Daikin Nano X25

  Daikin Nano X25 Att placera värmepumpen på väggen ovanför ytterdörren i hallen är ofta en bra lösning för optimal värmespridning i ditt hus. Daikin Nano X är utformad för detta, den har extra låg bygghöjd, endast 283 mm. Nano X passar mycket bra när du vill byta ut din gamla luftvärmepump.

  VI säljer och installerar värmepumpar i hela Storstockholm

  Skicka in en offertförfrågan nedan för att få bästa pris på Daikin nano X25 med installation

  Läs mer

    

 • Daikin Origo X25

  Daikins Origo X25 är värmepumpen som du diskret kan placera som ett av dina vanliga elektriska element och kan värma eller kyla hela huset, med skön luftspridning från golv till tak.

  Den nya X-serien har ökad prestanda, utvecklad i Sverige och har fler unika fördelar och fler möjligheter jämfört med Daikins tidigare populära modeller. De flesta delar och komponenter tillverkas i Daikins egna fabriker för total kontroll av kvaliteten.

  VI säljer och installerar värmepumpar i hela Storstockholm

  Skicka in en offertförfrågan nedan för att få bästa pris på Daikin Origo X25 med installation

  Läs mer

    

 • Daikin Ururu Sarara R32 (FTXZ25N)

  Daikin Ururu Sarara R32 FTXZ25N Daikins nya Ururu R luftvärmepump ger dig alltid högsta komfort med sin unika kombination av befuktning, avfuktning, ventilation och rening. Ururu R ger dig behaglig värme på vintern och svalka på sommaren. Daikin Ururu Sarara storlek 35 har i Folksams test av värmepumpar fått utmärkelsen "Bra Val". Ururu Sarara R32 FTXZ25N är den energieffektivaste luftvärmepump som finns idag. Ururu Sarara FTXZ25N har en SCOP på 5.9 och levererar hela 7.5 kW, oslagbar prestanda.

  VI säljer och installerar värmepumpar i hela Stockholmslän

  Skicka in en offertförfrågan nedan för att få bästa pris på Daikin Ururu Sarara R32 FTXZ25N med installation

  Läs mer

    

 • Mitsubishi Electric Deluxe ( MSZ FH25 Kirigamine)

  Väggmodellen Mitsubishi Deluxe, Kirigamine FH25, är försedd med en rad unika funktioner för att skapa bästa komfort och behagligt inomhusklimat. Den höga verkningsgraden garanterar effektiv drift även i extremt stark kyla och gör Kirigamine FH direkt lämpad för vårt kalla nordiska klimat.
  Med ett COP på hela 5,52 ger Kirigamine FH dig dessutom en direkt märkbar ekonomisk besparing.

  • Max effekt 6,3 kw
  • Passar hus upp till ca 120 kvm
  • COP 5,52
  • Drift ner till -25
  • 5 års garanti
  Läs mer

    

6 artiklar

per sida

Luft - luftvärmepumpar från kända varumärken

Vi har noga valt ut ett sortiment av luftvärmepumpar, endast från kända varumärken som vi vet fungerar i vårt nordiska klimat och ger dig en maximal besparing.

Daikin MitsubishiPanasonicToshibaFujitsu


De tillverkar värmepumpar med hög kvalite och effekt, som kund får du en trygghet i din investering med en problemfri uppvärmning och skulle fel uppstå får du snabb hjälp av oss.